Hvor meget koster en iPhone reparation i 2024?

Så meget koster en reparation af din iPhone

Et spørgsmål, vi støder på dagligt er: “Hvor meget koster en iPhone reparation?”. Og hvis bare svaret på spørgsmålet var lige så enkelt. Men der er desværre lidt mere til det end som så.

For at finde ud af helt præcis hvad en reparation af netop din iPhone koster, skal vi have styr på et par ting først:

  1. Hvilken iPhone har du? (eks. iPhone 7, iPhone 13, iPhone 15 Pro, m.v.)
  2. Hvad fejler din iPhone? (eks. ødelagt skærm, defekt batteri, knust bagside, m.v.)

Først når vi har styr på de to ting, kan vi komme med et nøjagtigt svar på dit spørgsmål. Er du i tvivl om hvilken iPhone du har, så kan du finde din model i vores oversigt, ved at klikke her.

Har du styr på modellen og ved hvad din iPhone fejler, så lad os kigge nærmere på prisen på de mest almindelige reparationer.

Så meget koster en skærmreparation på din iPhone

Inden vi taler pris på udskiftningen af skærmen på en iPhone, er det vigtigt at slå fast, at der altså ikke kun er tale om et stykke glas. Derimod hænger glas, LCD eller OLED-panel, samt selve touchpanelet sammen.

Dette udgør det vi i dagligt tale kalder for ‘skærmen’. Og det betyder for dig som iPhone-ejer, at uanset om du “kun” har smadret glasset, din touch ikke virker, eller der er store farvede pletter på billedet, så er det hele skærmen, man udskifter.

Alt afhængig af hvilken iPhone du har, så kommer de med forskellige skærme. Eksempelvis kommer modellerne fra iPhone 6 helt frem til iPhone SE 3. generation med klassiske LCD-paneler i skærmen, som er væsentligt billigere end modeller som iPhone X, 11 Pro, 12-serien og nyere, der alle kommer med OLED-paneler.

Derudover har du hos os oftest to valg af skærme til din iPhone. Den originale skærm fra Apple, samt et billigere alternativ fra en tredjepart. Du kan læse mere om forskellen herunder:

Original Apple skærm

Vælger du en udskiftning af skærmen på din iPhone med en original skærm fra Apple, får du en skærm der lever 100% op til den kvalitet og funktionalitet, som du er vant til fra da enheden var ny.

Denne løsning er naturligvis også den dyreste, men du får heller ikke en bedre kvalitet end Apples egen.

Den billigste originale skærm findes til iPhone 5S, hvor denne koster 699 kr. inkl. udskiftning. Derfra løber priserne op til +3.000 kr. i de nyeste iPhone modeller.

Tredjepartsskærm – Grade A

Vi har valgt at betegne vores billigere alternativ til den originale skærm som Grade A. Her får du stadig en skærm af høj kvalitet, men hvor du kan opleve en lidt anden farvesætning i skærmen og en langsommere opdateringshastighed i både touchfølsomhed og skærmbillede.

Denne løsning giver især mening når din enhed har nået en vis alder, hvor en original skærm ikke længere giver mening økonomisk. Vi ser også tit, at kunder vælger den til børnenes enheder, da de oftest lever et hårdere liv, og dermed sjældent kun går i stykker en enkel gang.

Den billigste Grade A skærm findes til iPhone 5S, hvor denne koster 599 kr. inkl. udskiftning. Derfra løber priserne op til +2.000 kr. i de nyeste iPhone modeller.

Se prisen på skærmskift til netop din iPhone i vores oversigt, ved at klikke her.

Så meget koster en reparation af bagsideglasset på din iPhone

Bagsideglas udskiftning på iPhone
Smadret bagsideglas på iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max

Ser vi helt tilbage til tiderne med iPhone 4 og 4S, kostede en udskiftning af bagsideglasset, også kaldet bagcoveret, ikke andet end få hundrede kroner. Meget har dog ændret sig siden…

Apple valgte nemlig i 2017 at genintroducere glasset på bagsiden af iPhones i X-modellen og 8-serien. Dette kom samtidig med lidt af en ubehagelig overraskelse for forbrugerne – bagsiden er nemlig ikke let udskiftelig.

Derimod sidder glasset nu limet sammen med selve rammen, ligesom der nu er indbygget trådløs oplader, og senest MagSafe, i glasset. Dette gør ej heller reparationen billigere eller lettere at udføre.

Nogle reparatører har valgt at gå med den løsning, hvor man laserfjerner glasset fra bagsiden af rammen, banker alle de små stykker fastsiddende glas af, og derefter limer et nyt kopiglas på bagsiden. Dette er naturligvis en billigere løsning end alternativet, men lever heller ikke op til Apples kvalitetskrav.

Derfor udskifter vi hele rammen inkl. bagsideglas. Kun på den måde kan det gøres originalt og med respekt for Apples høje standard. Det er desværre også en dyrere løsning, da der sidder flere funktioner og hardware i rammen, som følger med i udskiftningen.

Vi tager derfor i mellem 999 kr. og 1.999 kr. for en udskiftning af den komplette bagside inkl. glas og ramme – naturligvis med originale reservedele.

Se prisen på udskiftning af komplet bagside inkl. ramme på din iPhone i vores oversigt, ved at klikke her.

Gode nyheder i iPhone 14 og 15-serien!

Vi tror godt, at Apple har kunnet se urimeligheden i at udskifte hele “huset”, blot for at få udskiftet glasset på bagsiden. Og derfor blev det igen ved iPhone 14 og 14 Plus igen muligt, kun at skifte selve bagsideglasset, som i de gode gamle dage.

Det samme gør sig gældende i hele iPhone 15-serien, hvor bagsideglasset også kan udskiftes som en selvstændig del.

Dette har ikke kun gjort reparationen væsentligt nemmere og hurtigere at udføre, men også billigere for forbrugeren. Faktisk kan bagsideglasset udskiftes for helt ned til 999 kr. med originale reservedele!

Se prisen på udskiftning af bagsideglas på din iPhone i vores oversigt, ved at klikke her.

Nyt batteri til din iPhone koster fra kun 599 kr.

Pris på iPhone batteriudskiftning
Udskiftning af batteri på iPhone 14

Holder din iPhone ikke længere strøm, som dengang den var ny? Eller skriver enheden til dig i indstillinger under ‘Batteri’, at batteriets tilstand er væsentligt forringet? Så kunne din iPhone nok godt trænge til et nyt.

Vores priser på et batteriskift starter fra 599 kr. og løber op til 999 kr., alt afhængig af hvilken model du har.

Se prisen på et batteriskift i netop din iPhone i vores oversigt, ved at klikke her.

Søger du pris på en anden reparation af din iPhone?

Foruden udskiftning af skærm, bagcover og batteri i din iPhone, kan der naturligvis være mange andre problemer, som kræver en professionel reparation.

Ønsker du at få oplyst prisen på en reparation, der ikke er nævnt i vores prisoversigt for din specifikke model, skal du altid være mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70220010, eller send en mail til info@miphone.dk. Du skal også være velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted, hvor vi kan give dig uforpligtende tilbud reparationen af din enhed.

iPhone reparation Kontakt os