Kan man skifte glas på en iPad?

Lad MiPhone skifte glas på din iPad

En iPad er ikke en billig tablet, og derfor kan det være til stor irritation, hvis skærmen skulle gå i stykker. Men gudskelov for dig, så kan et glas på din iPad sagtens skiftes.

Det er dog sjældent kun glasset alene man udskifter, da denne del enten hænger sammen med touchpanelet eller LCD-panelet. Derfor er der også en stor variation i prisen på udskiftning af glasset.

Hvad koster det at skifte glas på en iPad?

Prisen på reparation af glasset på en iPad afhænger af modellen og hvordan denne er opbygget.

Den almindelige iPad-serie, er oftest den billigste at få skiftet glas på. Her er glas og touchpanel nemlig en samlet del, mens selve skærmpanelet ligger for sig selv nedenunder. Derfor starter en priserne på 999 kr. for en udskiftning af glasset i denne modelserie.

Kigger vi på iPad Air-serien, er det kun den allerførste generation hvor glasset kan udskiftes som en selvstændig del, som i den almindelige iPad-serie. Lige siden iPad Air 2 har glasset været limet sammen med LCD-panelet, som en komplet skærm. Af denne grund af en udskiftning af glasset også været en anelse dyrere.

Alle iPad Pro-modeller har glas, touch og LCD-panel som en samlet skærm. Vi vil derfor mere betragte dette som et skærmskift, fremfor en udskiftning af glasset. Derfor er det, som med de nyere iPad Air-modeller, en smule dyrere, at skifte glasset på disse Pro-modeller.

Det er værd at bemærke, at vi kun bruger originale reservedele ved udskiftning af glasset på din iPad, da de uoriginale dele simpelthen ikke lever op til Apples standard.

Se prisen på et nyt glas til din iPad, ved at vælge hvilken serie din enhed tilhører herunder.

reparation af iPad 10. generation
iPad-serie
reparation af iPad Air 5
iPad Air-serie
reparation af iPad Pro 12.9" 6. generation
iPad Pro-serie
reparation af iPad mini 6
iPad mini-serie

Derfor skifter Apple ikke glas på din iPad

Du har måske allerede været i kontakt med Apple, eller et af Apples autoriserede værksteder, for at forhøre dig omkring en reparation af glasset på din iPad.

Her er du med sikkerhed blevet præsenteret for en reparationspris på flere tusinde kroner, og måske helt op til 6-7.000 kr. Dette skyldes, at Apple simpelthen ikke tilbyder at skifte glasset på din iPad.

I stedet tilbyder Apple en såkaldt SWAP. Det vil sige, at hele din enhed ombyttes til en ny identisk enhed – samme størrelse, farve og udgave. Men til prisen, giver dette sjældent mening, når glasset eller skærmen kan skiften væsentligt billigere.

Der er altså mange penge at spare ved at vælge en reparation, frem for en ny enhed. Og da vi kun bruger originale reservedele, vil du ikke mærke en forringelse af din iPad eller dens funktion.

Reparation af skærmen på din iPad inden for 24 timer

Når du indleverer din iPad til reparation på vores værksted, kan du forvente at have den tilbage i hænderne den efterfølgende dag – altså inden for 24 timer.

Du undrer dig måske over, hvorfor din iPad ikke kan repareres på en time eller to, men det er der god forklaring på. En iPad er nemlig ikke opbygget, som eksempelvis en iPhone.

En iPad er limet sammen, hvorfor reparationen er en smule mere kompleks end vi kender det fra iPhones. Samtidig skal den nye skærm limes på igen, hvorefter denne skal have mulighed for at hærde natten over.

Ved at gøre det på denne måde, og ikke forhaste en reparation, sikrer vi at enheden er tæt og skærmen sidder ordentligt fast. Dette er altså din sikkerhed for et ordentligt stykke arbejde og en reparation du kan have tillid til.

Skal vi skifte glas på din iPad?

Har du uheldigvis ødelagt glasset på din iPad, kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Vi har beskæftiget os med reparation af iPads i mere end 10 år og haft på den anden side af 15.000 enheder i hænderne.

Din iPad er altså i trygge hænder på vores værksted, hvor du altid er velkommen uden tidsbestilling.

Vi glæder os til at fixe din iPad!