reparation af Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 reparation

Model: SM-A505F | Lanceringsdato: 18. marts 2019 | Tekniske specifikationer 

Har din Samsung Galaxy A50 behov for en reparation? Hos MiPhone står vi klar til at tilbyde dig en hurtig og effektiv service, der løser en bred vifte af problemer din enhed måtte have. Vi har stor erfaring med alt fra skærmskader og udkørte batterier til beskadigede kameraer og sprængte højttalere.

Når du overlader din Samsung Galaxy A50 til MiPhone, kan du være sikker på, at den er i de bedste hænder. Vores hold af dygtige teknikere, med over et årtis erfaring, er blandt de dygtigste inden for smartphone-reparationer i Danmark. Vi er dedikerede til at sikre, at hver eneste reparation udføres med den højeste grad af præcision og omhu, hvilket har gjort os til det foretrukne valg for mere end 15.000 danskere.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A50

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A50 reparation

Hos MiPhone er vi stolte af at være nørder inden for smartphone-reparationer, inklusiv Samsung Galaxy A50. Selv med denne models sofistikerede funktioner og imponerende skærm, er der altid en risiko for skader.

Men der er ingen grund til bekymring, for vores kvalificerede teknikere står klar til at foretage en omhyggelig reparation, der vil genoprette din mobil til dens oprindelige stand.

Reparation med originale reservedele

Når du vælger MiPhone til at tage sig af din Samsung Galaxy A50, kan du være sikker på, at vi udelukkende anvender originale reservedele.

Vores mål er at bevare din telefons kvalitet som da du pakkede den ud af æsken, hvilket vi opnår ved at bruge de samme komponenter, som blev brugt i Samsungs oprindelige fremstilling.

Efter vi har repareret din telefon, vil den både se ud og fungere som da du første gang fik den i hænderne. Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores arbejde, at vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer.

Reparation af din Galaxy A50 nemt og enkelt

Det er let at få repareret din Samsung Galaxy A50 hos MiPhone. Du kan enten indlevere den direkte på vores værksted i Herlev eller hos et af vores indleveringssteder landet over – uden tidsbestilling.

Vælg MiPhone som din foretrukne servicepartner, og lad vores erfarne teknikere sørge for din Samsung Galaxy A50. Vi lover en reparation af højeste kvalitet, der vil bringe din mobil tilbage til sin tidligere glans.

En reparation af din Samsung Galaxy A50 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det gør altså ingen forskel for os om du benytter dig af butikken i eksempelvis Rødovre, Hillerød, Allerød, Virum eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor langt de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Vi skal nok tage os godt af din enhed!!

Find dit værksted Send din enhed