reparation af Samsung Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A52 5G reparation

Model: SM-A526B | Lanceringsdato: 19. marts 2021 | Tekniske specifikationer 

Over de sidste 10 år har vi hos MiPhone haft fornøjelsen af at hjælpe mange ejere af Samsung Galaxy-smartphones, som har oplevet uheld og skader på deres enheder. Heldigvis har vi i de fleste tilfælde været i stand til at bringe et smil tilbage på deres læber med en veludført reparation.

Baseret på vores erfaring er vi overbeviste om, at vi også kan tilbyde dig en professionel reparation af din Samsung Galaxy A52 5G. Vores service inkluderer brugen af originale reservedele, konkurrencedygtige priser, og vi følger vores arbejde op med 2 års garanti på alle reparationer. Vi tror på, at kombinationen af kompetencer, de rigtige reservedele og en solid garanti gør os til det ideelle valg for din smartphone-reparation.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A52 5G

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A52 5G reparation

Hos MiPhone tilbyder vi en bred palette af reparationer til en række Samsung-modeller, inklusiv Samsung Galaxy A52 5G.

Uanset om din enhed lider under en knust skærm, svækket batteri, eller et kamera, der ikke fungerer optimalt, har vi ekspertisen til at hjælpe.

Skulle du stå overfor en specifik reparation, der ikke er at finde i vores prisoversigt, opfordrer vi dig til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi har også en komplet liste over Samsung-modeller, vi servicerer, tilgængelig på vores hjemmeside, hvis du har en anden Samsung-enhed end Galaxy A52 5G.

Din Samsung Galaxy A52 5G fortjener kun det bedste

På jagt efter et pålideligt værksted til din Samsung Galaxy A52 5G? MiPhone er det ideele valg. Vi sætter en ære i at anvende 100% originale reservedele, hvilket understøtter bæredygtighed og sikrer, at din telefon bevarer sin optimale ydeevne og holdbarhed over tid.

At vælge reparation over at købe en ny enhed bidrager også positivt til den grønne omstilling.

Med mere end et årtis erfaring i branchen, har vi opbygget en dyb forståelse for Samsung Galaxy-telefonernes særlige behov. Vores værksted er derfor udstyret til at håndtere reparationer med den største professionalisme og respekt for din enhed.

2 års garanti og originale reservedele

Vi tilbyder to års garanti på alle reparationer, uanset om det drejer sig om simple eller komplekse problemer. Du kan derfor have fuld tillid til, at vores arbejde lever op til de højeste standarder.

Brænder du inde med et spørgsmål til en reparation af din Samsung Galaxy A52 5G, skal du være mere end velkommen til kontakte os på 70220010 eller info@miphone.dk.

Du er også velkommen til at besøge vores værksted uden at skulle bestille tid på forhånd. Det samme gør sig gældende for vores mange indleveringssteder landet over.

Uanset dit behov, står vi klar til at hjælpe dig med at reparere din Samsung Galaxy A52 5G eller andre supportrelaterede opgaver.

En reparation af din Samsung Galaxy A52 5G er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det gør altså ingen forskel for os om du benytter dig af butikken i eksempelvis Rødovre, Værløse, Allerød, Virum eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor langt de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy A52 5G til os. Så sørger vi for en hurtig reparation!

Find dit værksted Send din enhed