reparation af Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72 reparation

Model: SM-A725F | Lanceringsdato: 26. marts 2021 | Tekniske specifikationer 

Med over et årtis erfaring i reparation af Samsung-smartphones, er vores team af teknikere hos MiPhone yderst kompetente og veluddannede til at varetage enhver reparation af din Samsung Galaxy A72. Når du overlader din enhed til os, kan du være sikker på, at vi behandler den med den største professionalisme og omhu.

Vi benytter os udelukkende af originale reservedele i vores reparationer, hvilket sikrer, at din Samsung Galaxy A72 bliver repareret efter producentens standarder. Derfor kan vi også med god samvittighed yde 2 års garanti på alle reparationer, hvilket giver dig yderligere tryghed og sikkerhed. 

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A72

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A72 reparation

Hos MiPhone tilbyder vi en bred vifte af reparationer til Samsung Galaxy A72, dækkende alt fra skærmskader, batteriproblemer til slidte ladestik. Vores mål er at sikre, at uanset hvilken skade din enhed har lidt, kan vi udbedre problemet eller fejlen.

Skulle du have brug for en specifik reparation, der ikke er oplistet i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Det samme gør sig gældende, hvis du har en anden Samsung Galaxy smartphone, som vi ikke allerede har på hjemmesiden. Her kan vi med sikkerhed også hjælpe dig med en reparation.

Vi er dit seriøse Samsung-værksted

Vælger du MiPhone til at reparere din Samsung Galaxy A72, vælger du et værksted, der lægger vægt på bæredygtighed og kvalitet.

Vi anvender kun originale reservedele, hvilket sikrer, at din telefon yder optimalt og holder længere. Samtidig bidrager du til miljøet ved at vælge en reparation frem for at købe nyt.

Med over 10 års erfaring inden for reparation af Samsung Galaxy-smartphones, er vores team dybt fortrolige med de forskellige udfordringer, der kan opstå.

Vores ESD-sikrede værksted sikrer, at din telefon behandles med den omhu, den fortjener, og vores teknikere er dedikerede til at yde professionel service.

Vi tilbyder to års garanti på alle vores reparationer, hvilket understreger vores tillid til kvaliteten af vores arbejde.

Lad os reparere din Samsung Galaxy A72 uden tidsbestilling

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted i Herlev, nær Lyngby, Skovlunde, Ballerup og Brønshøj, uden tidsbestilling, eller du kan gøre brug af et vores indleveringssteder.

Uanset dit behov, står vi klar til at hjælpe dig med reparationen af din Samsung Galaxy A72 eller en anden enhed, du måtte have. Vi glæder os til at fixe din enhed!

En reparation af din Samsung Galaxy A72 er lige om hjørnet!

Vores hverdag har i mere end 10 år bestået i at gøre triste kunder glade igen, ved at bringe livet tilbage til deres Samsung Galaxy smartphones, iPhones eller iPads. Dette gør vi naturligvis altid på hurtigste vis og med håndværket i orden. 

En Samsung Galaxy A72 reparation kan normalt håndteres på få timer, såfremt reservedelene er på lager, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Stenløse, Virum eller Værløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, til en reparation på stedet.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din Samsung Galaxy til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi nemlig effektive og anvarlige løsninger til vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed