reparation af Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus reparation

Model: SM-G975F | Lanceringsdato: 8. marts 2019 | Tekniske specifikationer 

Siden Samsung S10 Plus kom på markedet i 2019, har vi hos MiPhone specialiseret os i at tilbyde reparationer af denne model. Hvis din enhed har revner i skærmen, kræver et nyt batteri, eller hvis opladerstikket trænger til udskiftning, så er du mere end velkommen til at besøge vores værksted.

Vores team består af erfarne teknikere med mere end ti års erfaring. Derudover har vi valgt udelukkende at anvende originale reservedele, hvilket sikrer den højeste kvalitet og pålidelighed i vores reparationer. Så når din Samsung S10 Plus har brug for professionel omsorg, er MiPhone det rette sted at henvende sig.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S10 Plus

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S10 Plus reparation

Samsung Galaxy S10 Plus, lanceret som toppen af smartphone-generationen og den mest luksuriøse i serien, skiller sig ud med sine opgraderinger i forhold til den almindelige Galaxy S10-model.

Denne model har en mere avanceret frontkamera-teknologi, en større skærm og et kraftigere batteri, hvilket resulterer i en fremragende brugeroplevelse.

I forhold til sin forgænger, Galaxy S9 Plus, er opgraderingerne betydelige. Galaxy S10 Plus tilbyder et stærkere kamerasetup, mere lagerplads og højere RAM-kapacitet. Designet er også blevet moderniseret og forfinet.

En bemærkelsesværdig nyskabelse er flytningen af fingeraftryksscanneren, som tidligere sad på bagsiden, til nu at være integreret direkte i skærmen.

Dette innovative skridt muliggør nem og intuitiv adgang til telefonen ved blot en berøring af skærmen.

En anden nyskabende feature i Galaxy S10 Plus er introduktionen af “reverse wireless charging”, hvilket gør det muligt for brugere at oplade andre enheder trådløst via deres egen telefon.

Professionel reparation af din Samsung Galaxy S10 Plus

Med introduktionen af disse nye funktioner kan der opstå nye typer af skader. Hos MiPhone har vi teknikere med omfattende erfaring i reparation af Samsung Galaxy-telefoner, herunder specifikt Galaxy S10 Plus.

Vi står klar til at reparere din enhed, uanset hvilken type skade den måtte have din Galaxy smartphone.

Vi tilbyder udskiftning af diverse komponenter og en dybdegående diagnose, hvis du er usikker på skadens omfang.

Hurtig reparationstid og god kundeservice

Har du spørgsmål til en reparation eller vil du høre på lagerstatus for en specifik reservedel, er du altid velkommen forbi vores værksted uden tidsbestilling. Du kan også ringe til vores kundeservice på 70220010 eller sende os en mail på info@miphone.dk.

Vores mål er at udføre en grundig reparation, der respekterer producentens standarder, samt at tilbyde hurtig service, så du igen kan nyde din Samsung Galaxy S10 Plus, som var den ny.

En reparation af din Samsung Galaxy S10 Plus er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det gør altså ingen forskel for os om du benytter dig af butikken i eksempelvis Espergærde, Værløse, Allerød, Stenløse eller Virum. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor langt de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed