reparation af Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 Plus reparation

Model: SM-G996B | Lanceringsdato: 29. januar 2021 | Tekniske specifikationer 

At få din Samsung Galaxy S21 Plus repareret behøver ikke at være en vanskelig opgave. Vi har specialiseret os i dette i mere end 10 år, så du kan med ro i sindet overlade reparationen af din skærm, batteriskift eller udskiftningen af dit ladestik til os.

Vi anvender udelukkende originale dele til alle reparationer og tilbyder 2 års garanti på disse. Vi ser frem til at få din Samsung Galaxy S21 Plus tilbage i topform! Rul længere ned på siden for at læse mere og se prisen på netop den reparation du søger.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S21 Plus

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S21 Plus reparation

Hos MiPhone er vi eksperter i reparation af Samsung-telefoner, herunder Samsung Galaxy S21 Plus. Tag et kig på vores prisliste for at finde den reparation, du har brug for.

Hvis du ikke kan finde den ønskede reparation, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Har du en anden Samsung Galaxy-model? Du kan finde en komplet liste over de modeller, vi servicerer, ved at klikke lige her.

Reparation af Samsung i mere end 10 år

Vi er stolte af at tilbyde førsteklasses service og benytter kun originale dele til reparationer af Samsung Galaxy S21 Plus. Dette sikrer, at din telefon kører efter producentens specifikationer og i mange år.

Vores mangeårige erfaring har givet os omfattende kendskab og ekspertise inden for Samsung reparationer. Denne ekspertise gør os til et af de mest kompetente værksteder for reparation af din Galaxy S21 Plus.

2 års garanti på alle reparationer

Vi tilbyder to års garanti på alle reparationer, hvad enten det drejer sig om skærmskift, batteriudskiftning eller andre problemer med din Samsung Galaxy S21 Plus.

Dette betyder, at skulle der opstå fejl ved den udskiftede reservedel inden for 2 år, klarer vi en ny reparation uden ekstra omkostninger for dig.

Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted uden at bestille tid. Det samme gør sig gældende for vores mange indleveringssteder.

En reparation af din Samsung Galaxy S21 Plus er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det er en hjertesag for os, hurtigt at få din enhed tilbage i top form, uanset om du benytter dig af butikken i Virum, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Så sørger vi for, at din enhed straks efter modtagelse kommer under loopen.

Find dit værksted Send din enhed